O-STA

Podjetniki! Naj vaši stroški ne bodo več trn v peti.

Stroški so lahko za podjetnika zelo stresna tema. Problem najpogosteje nastane pri vprašanju katere stroške lahko uveljavljam za svoje podjetje in katerih ne? Seminar, ki ga organizira podjetje Data d.o.o. je namenjen vsem podjetnikom, ki so v dvomih, kako pravilno upravljati z odhodki v podjetju. Vabimo tudi vse tiste podjetnike, ki so pri oddaji letnega poročila ugotovili, da so plačali previsok davek, saj niso uveljavljali vseh možnih stroškov.

Predavatelj Siniša Nišavič vam bo skozi teoretične in predvsem praktične primere predstavil stroške v podjetju. Odgovoril bo na najpogostejša vprašanja, ki se navadno pojavljajo v zvezi s to temo. Tako boste izvedeli, kako lahko uveljavite strošek avtomobila in za kakšen znesek, kako lahko uveljavljate stroške elektrike, ogrevanja, telefona in interneta, v kolikor imate sedež podjetja registriran v stanovanju. Predavatelj bo tudi razložil, kako se uveljavlja potne stroške in kakšne so možnosti uveljavljanja opreme kot strošek. Ker se veseli december že vztrajno približuje in bo kmalu čas za poslovna darila in priložnostna kosila in večerje s poslovnimi parterji, se bo predavatelj dotaknil tudi te teme.

Seminar je zelo priporočljiv za vse podjetnike, saj vedno obstaja možnost, da česa o stroških še ne veste. Seminar bo potekal v prostorih Občine Vrhnika, 1. decembra 2010 ob 15ih. Vljudno vabljeni! Za udeležbo na seminarju se je potrebno prijaviti. To lahko storite preko telefonske številke 01 6001 530, preko elektronskega naslova data@data.si ali preko preproste spletne prijave.