O-STA

Brezplačna delavnica za bodoče podjetnike v Kopru

Razmišljate o tem, da bi krenili na podjetniško pot? Potrebujete informacije, pa nikjer niso podane dovolj celostno? Z namenom, da bi bodočim podjetnikom omogočili dostop do uporabnih informacij za vse, ki razmišljajo o ustanovitvi podjetja, Data d.o.o. in UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske organizirata brezplačno delavnico: Pred ustanovitvijo podjetja - ali vem?

Na delavnici vam bo strokovna sodelavka podjetja Data d.o.o., Bogdana Rejc, predstavila pomembne informacije, ki jih morate vedeti, preden se lotite ustanovitve podjetja. Odgovorila bo na vprašanja kot so; kakšno mora biti ime podjetja? Kje imam lahko sedež in kako je s poslovnim prostorom? Koliko dejavnosti lahko registriram in katere? Kakšen je postopek registracije in koliko stane? Kakšni so postopki po registraciji podjetja? Kako pridobim za podjetje davčno številko?

Bogdana Rejc, ki je v podjetju Data d.o.o. podjetniška svetovalka, bo pojasnila tudi pomembne razlike med oblikama s.p. in d.o.o.

Brezplačna delavnica bo potekala 13. decembra 2010 v Kopru, v prostorih UIP na Ferrarski 8, od 16. do 18. ure. Za brezplačno udeležbo se morate prijaviti, kar lahko storite preko telefonske številke 05 611 79 50 ali preko elektronske pošte na info@uip.si.