O-STA

Konferenca o poslovni inteligenci letos programsko zelo bogata

Ljubljana, 28. 2. 2011 - Podjetje CRMT d. o. o. že 6. leto po vrsti organizira konferenco BI or not BI, na kateri domači in tuji strokovnjaki predstavijo trende in novosti s področja poslovne inteligence. Letošnja konferenca, ki nosi naslov Informacije s poslanstvom, bo med drugimi gostila Philipa Howarda iz londonskega podjetja Bloor Research in informacijsko pooblaščenko Natašo Pirc Musar.

V četrtek, 17. marca 2011, se bodo v Hotelu Mons v Ljubljani zbrali številni strokovnjaki, ki pri svojem delu tako ali drugače posegajo na področje poslovne inteligence. O procesih, kot so upravljanje denarnega toka, upravljanje prihodkovne verige, celovito upravljanje poslovanja, oblikovanje BI kompetenčnega centra, poročanje vodstvu, upravljanje kakovosti podatkov itd., bodo poleg že zgoraj omenjenih govorili še predsednik uprave GEN-I d. o. o. dr. Robert Golob, Anna Ruzzene iz revizijske hiše PricewaterhouseCoopers, Maco Mattei iz Tagetika, Andreja Štirn iz Simobila d. d., Rado Brezovar iz Vrhovnega sodišča RS, mag. Mitja Godec iz Probanke d. d., Dietmar Pascher iz Controler Academie in drugi.

Spregovorili bodo tudi o poteh, ki peljejo do večje zrelosti BI sistemov, prav tako ne bo manjkala diskusija o vse bolj aktualni in razširjeni mobilni poslovni inteligenci (Mobile BI).

Vzporedno s predavanji bodo udeležencem na voljo strokovnjaki iz posameznih področij, s katerimi se bodo lahko posvetovali o težavah in dvomih, s katerimi se srečujejo pri vsakdanjem delu v svojem podjetju oziroma svoji organizaciji.

Kot vsako leto bodo tudi letos med oddanimi anketami izžrebali glavno nagrado, letos, glede na aktualnost mobilne poslovne inteligence, iPad WiFi 3G 16GB.

Več o prihajajočem dogodku najdete na spletni strani: http://www.crmt.com/si/7/88/6-konferenca-%26%2334%3BBI-or-not-BI%26%2334%3B