O-STA

Tagetik se je pozicioniral v vizionarski kvadrant znotraj magičnega kvadranta za celovito upravljanje poslovanja

Lucca, Italija. 14. marec 2011 - Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za celovito upravljanje poslovanja (Corporate Performance Management - CPM), finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je danes objavil, da ga je Gartner (www.gartner.com) pozicioniral v vizionarski kvadrant znotraj magičnega kvadranta za celovito upravljanje poslovanja (t. i. Visionaries quadrant of the "Magic Quadrant for Corporate Performance Management"). To letno poročilo ocenjuje prodajalce programske opreme glede na njihovo celovitost in sposobnost izvajanja.

"Dosegli smo želeno pozicijo znotraj kvadranta in veseli nas, da so nas na Gartnerju prepoznali kot vizionarske," pravi Manuel Vellutini, glavni izvršni direktor na Tagetiku. "Med trinajstimi prodajalci v tem magičnem kvadrantu Tagetik deluje kot samostojen, strokovni igralec, ki je ekskluzivno osredotočen na trg za celovito upravljanje poslovanja. V primerjavi z velikimi prodajalci ima Tagetik poenoteno programsko opremo z jasnim načrtom za razvoj izdelka, hkrati pa je njegova funkcionalnost gotova. To je razlog, zakaj organizacije med različnimi rešitvami izbirajo Tagetik 3.0."

"Nadaljujemo z inovacijami in zato na trgu nadpovprečno rastemo. Lansko leto se je glede na raziskavo močno izboljšalo zadovoljstvo naših strank. Raziskava je pokazala, da smo uspešno upravljali hitro globalno rast, prav tako je potrdila naše poglobljeno znanje za kompleksne vidike celovitega upravljanja poslovanja", je dodal Vellutini.

"Ostali smo zelo močni za kompleksno finančno konsolidacijo, finančno, vodstveno in zakonsko poročanje ter postavljanje proračuna, načrtovanje in napovedovanje. Prav tako smo uspešno pripravili nove, poenotene značilnosti za CDM in tehnologijo XBRL/IXBRL, ki strankam omogoča nadaljnjo možnost revizije, finančnega upravljanja in usklajevanje upravljanja ter zaključevanje finančnih procesov.

Pred dvema letoma smo začeli širiti naš načrt z vključevanjem širšega pogleda na poslovno inteligenco in upravljanje poslovanja, ki je bilo mišljeno kot tesna integracija z Microsoft SharePoint Server in Microsoftovo BI platformo. Danes imamo vzpostavljenpartnerski odnost z Microsoftom in resnično revolucionarni produkt ('Tagetik 3.0 Enabled by Microsoft® SharePoint® Server 2010), ki ustvarja globalne priložnosti, nove stranke in izboljšuje naš položaj na trgu," dodaja Vellutini.

Tukaj lahko preberete Gartnerjevo poročilo "Magic Quadrant for Corporate Performance Management [CPM] Suites": http://www.tagetik.com/downloads/reseach-reports/gartner-mq-cpm

O podjetju CRMT d. o. o.

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih.

Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT je ekskluizvni distributer programske opreme Tagetik za Adriatic področje.

Več: www.crmt.com

O podjetju Tagetik

Tagetik zagotavlja enotno programsko opremo za celovito upravljanje poslovanja, tveganje in skladnost ter CDM s specializiranimi orodji poslovne inteligence za optimizacijo sodelovanja in komuniciranja.

Vrednost Tagetika 3.0 je predvsem v poenostavljanju poslovnih procesov (finančnega planiranja, napovedovanja, načrtovanja denarnega toka, konsolidacije, analiz profitabilnosti, CDM itd.) za finančne direktorje in direktorje informatike. Tagetik 3.0 je rešitev, ki prevede strategijo v operacijo, upravlja in kontrolira poslovanje vse do poslovnih transakcij ter izboljša odločevanje preko celotne organizacije, hkrati pa dosega hitrejšo donosnost naložb.Tagetik deluje v 18 državah in je zlat Microsoftov partner.

Več: www.tagetik.com