O-STA

POMLAD se konča 21. junija

SI.MOBIL je podaljšal uspešno prodajno akcijo s svojim novim naročniškim svežnjem – minuta pogovora že za 5 tolarjev, naročnina samo 1.000 tolarjev na mesec

SI.MOBIL, operater mobilne telefonije v sistemih GSM 900 in GSM 1800, je zaradi velikega zanimanja uporabnikov podaljšal izjemno uspešno prodajno akcijo z novim naročniškim svežnjem POMLAD. Namesto do 31. maja bo trajala vse do 21. junija, torej do začetka poletja oziroma do prodaje zalog.

Sveženj POMLAD, najmlajši v SI.MOBILovi družini naročniških svežnjev, odlikujeta zlasti nizka mesečna naročnina, ki znaša le 1.000 tolarjev, in izjemno ugodna cena pogovorov. Znotraj SI.MOBILovega omrežja znaša minuta pogovora podnevi in ponoči ter vse dni v tednu samo 5 tolarjev na minuto (cene so z DDV). Prav tako ugodna je tudi cena klicev v druga omrežja v Sloveniji, tako v mobilna kot v fiksno. Storitev 040.prijatelji v tem svežnju ne more biti aktivirana.

Da bo naročnikom POMLAD še prijetnejša, pa je SI.MOBIL poskrbel za zelo ugodno ponudbo telefonov. Ob sklenitvi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev ponuja nakup telefona Nokia 3310 za 15.000 tolarjev, telefona Siemens S 35i za 20.000 tolarjev in M 35i za samo 5.000 tolarjev.

Naročniško razmerje za novi sveženj POMLAD je mogoče skleniti pri SI.MOBILovi pooblaščenih prodajalcih po Sloveniji ali v SI.MOBILovem centru v Ljubljani. Vse dodatne informacije pa so na voljo tudi na posebni brezplačni telefonski številki, ki jo je SI.MOBIL odprl prav za sveženj POMLAD – 080 40 20.

SI.MOBIL je v dobrih dveh letih, odkar deluje njegovo omrežje s licno številko 040, pridobil več kot 15-odstotni tržni delež, število uporabnikov omrežja, ki pokriva 94 odstotkov prebivalstva, pa se nenehno povečuje. Prvi v Sloveniji in med prvimi v Evropi je začel preizkušati sistem GPRS za hitrejši prenos podatkov, ki ga namerava kmalu uvrstiti v svojo redno ponudbo. SI.MOBIL tudi v prihodnje načrtuje zanimive prodajne akcije in nove ponudbe, s katerimi dokazuje, da je uporabnikom prijazen in napreden operater, ki stopa v korak z drugimi vodilnimi evropskimi operaterji GSM.