O-STA

CIGNA vstopa na svetovni trg zdravstvenih storitev za posameznike; predstavlja zdravstveni načrt CIGNA Global Health Options

  • CIGNA še naprej izpolnjuje svojo globalno strategijo rasti in predstavlja mednarodni zdravstveni načrt za globalno mobilne posameznike.
  • CIGNA Global Health Options je modularen mednarodni zdravstveni načrt za posameznike, ki ga je mogoče v celoti kupiti na spletu, pri čemer sta celotna prijavnica in proces podpisovanja dostopna na strani www.cignaglobal.com.

CLAYMONT, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- CIGNA (NYSE:CI), vodilni svetovni ponudnik storitev za izseljence in druge globalno mobilne posameznike, je predstavil mednarodni zdravstveni načrt za upravičence, ki iščejo dostop do visokokvalitetnih zdravstvenih zmožnosti preko mednarodnih meja.

Potrošniški trg posameznikov je novo področje, na katero se osredotoča CIGNINA operacija podpore za izseljence. Z načrtom CIGNA Global Health Options imajo posamezniki dostop do visokokakovostnega zdravstva širom po svetu, za katerim stoji strokovnost in zmožnosti CIGNE iz skrbi za trg delodajalcev, ki zaposlujejo skupine.

"CIGNA Global Health Options je inovativen mednarodni zdravstveni načrt, ki je prikrojen posameznikovim edinstvenim potrebam in zaznamuje pomemben mejnik v strategiji rasti CIGNE. Kot vodilno podjetje na trgu globalne mobilnosti z lansiranjem tega inovativnega modularnega proizvoda širimo svoj doseg v podporo potreb novih segmentov strank po svetu," je povedal Andrew Kielty, predsednik CIGNA International Expatriate Benefits. "Naše znanje in moč v trgu storitev za skupine skupaj s strokovnim znanjem iz neposrednega marketinga predstavlja naravno možnost, da posameznikom ponudimo enak dostop do kakovostnega zdravstva, kot ga trenutno nudimo organizacijam."

Načrt, ki je na voljo na spletni strani www.cignaglobal.com, je oblikovan za stranke, ki želijo fleksibilnost lahkega dostopa do kakovostne zdravstvene oskrbe povsod po svetu.

Osrednje mednarodno zavarovanje International Medical Insurance pokriva hospitalizacijo, operacije, urgentno oskrbo, oskrbo v primeru rakavih obolenj in materinstvo. Vsaka stranka pa si lahko nato fleksibilno prikroji celotno rešitev z izbiro med štirimi dodatnimi zavarovalnimi možnostmi:

  • International Medical Insurance Plus (ambulantna oskrba): obiski pri zdravniku, zdravila na recept in drugi deli ambulantne oskrbe,
  • International Health and Well-being: rutinski pregledi za zdravje in dobro počutje, preventivne preiskave in storitve urejanja življenja,
  • International Vision and Dental: rutinski pregledi vida in zob,
  • International Emergency Evacuation: transport do najbližje zdravstvene ustanove najvišje ravni, če potrebno zdravljenje ni na voljo državi nahajanja.

Za stranke CIGNA Global Health Options skrbi predana ekipa za pomoč uporabnikom, ki je neprekinjeno na razpolago, da avtorizira zdravljenje, izdaja zagotovila o plačilu in odgovarja na vsa vprašanja strank, vključno z zahtevki, načrti zdravljenja, zdravstveno podporo in vsemi ostalimi vprašanji, ki so povezana z zdravstvenim načrtom stranke.

Za nadaljnje informacije se obrnite na sales_team@cignaglobal.com.

O podjetju CIGNA

CIGNA (NYSE: CI) je globalni ponudnik zdravstvenih storitev in finančna družba predana pomoči ljudem pri izboljševanju njihovega zdravja, dobrega počutja in občutka varnosti. Podružnice podjetja CIGNA v Združenih državah Amerike nudijo strnjeno košarico zdravstvenih storitev, kot je podpora za telesno, zobno in vedenjsko zdravje, lekarniške izdelke in izdelke za izboljšavo vida, kot tudi skupinsko življenjsko, nezgodno in invalidsko zavarovanje. Izven ZDA pa CIGNA nudi storitve izseljencem v skoraj vseh državah sveta ter delodajalcem, delovnim skupinam in posameznikom nudi dostop do kvalitetnih lokalnih in globalnih zdravstvenih storitev in sorodnih finančnih programov varnosti. CIGNA ponuja produkte in storitve v preko 27 državah in pod različnimi pristojnostmi ter ima podpisana razmerja z okoli 65 milijonov strankami širom po svetu. Za več informacij o CIGNI obiščite www.cigna.com. Da se naročite na e-poštna sporočila ali RSS novice podjetja, se prijavite na strani http://newsroom.cigna.com/section_display.cfm?section_id=18.

Kontakti

CIGNA
Gloria Barone, 215-761-4758
Gloria.barone@cigna.com

Vir: CIGNA

To sporočilo za javnost si lahko v angleškem jeziku ogledate na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20110330005892/en