O-STA

Gorenjska banka tudi v trgovskem centru Qlandia - Kamnik

Kranj, 25. maja - V sklopu novega trgovskega centra Qlandia v Kamniku, ki je s poslovanjem pričel pred dobrim tednom, je novo poslovalnico odprla tudi Gorenjska banka. Namenjena je predvsem podjetjem, podjetnikom in domačinom iz Kamnika ter okolice, oziroma vsem, ki jim bo Qlandia redno mesto dnevnih nakupov.

Kamniška poslovalnica Gorenjske banke predstavlja 31. poslovalnico v mreži Gorenjske banke. Njena lokacija je izjemno priročna, saj uporabnikom omogoča, da svoje bančne posle uredijo mimogrede, ob siceršnjem obisku nakupovalnega centra. Temu je prilagojen tudi delovni čas poslovalnice, ki je med tednom odprta cel dan, dopoldne pa tudi ob sobotah. Na nekaj več kot sto kvadratnih metrih jim je na voljo celovit in kakovosten bančni servis z vsemi bančnimi storitvami, ki jih potrebujejo podjetja ali posamezniki.

"Tudi v tem primeru smo banko kar najbolj približali uporabnikom. Kompleten servis, izjemno prijazen delovni čas, odzivna ekipa, zagotovljen parkirni prostor in urejanje bančnih poslov hkrati z drugimi dnevnimi opravki", pravi Aleš Mesner, vodja ljubljanske poslovne enote Gorenjske banke, kamor sodi tudi kamniška poslovalnica. Prepričan je, da bo poslovalnici uspelo uresničiti ambicije, ki so botrovale njenemu odprtju: "Našim uporabnikom sta na voljo dve klasični bančni okenci, dve svetovalni pisarni ter sprejemno mesto za pravne osebe, hkrati pa smo v Qlandio namestili tudi dva bankomatoma Gorenjske banke. Na tistem ob vhodu v poslovalnico provizije za plačilo posebnih položnic in UPN zaenkrat ne bomo zaračunavali."

Tudi sicer prve komitente nove poslovalnice v Kamniku čaka radodaren niz otvoritvenih ugodnosti, poleg njih pa je bila pozornosti deležna tudi glasbena šola Kamnik, ki so ji v Gorenjski banki namenili tradicionalni "ček dobrodošlice" v vrednosti tisoč evrov. Mladi glasbeni talenti so se za donacijo zahvalili tako kot najbolj znajo - z glasbenim nastopom na otvoritvenem srečanju, ki je navdušil zbrane goste.