O-STA

Na priprave z zasebnim letalom!

V petek, 17. junija 2011, dvanajst finalistk začenja z 10-dnevnimi pripravami na finalno prireditev. Vsaka finalistka se bo v Slovenj Gradec pripeljala z zasebnim letalom.

Ljubljana, 14. junij 2011

Dvanajst finalistk letošnjega izbora bo v petek, 17. junija začelo s pripravami na prvi izmed treh lokacij - v Slovenj Gradcu. Najelitnejši izbor, ki ima v svetu že dolgoletno tradicijo, se bo za letošnje izbranke začel še posebej spektakularno. Vsako dekle se bo na priprave v Slovenj Gradec odpravilo z zasebnim letalom.

Kot je dejala vodja projekta, Eva Repič, so kandidatkam med pripravami pripravili pester program: "V Slovenj Gradcu bodo igrale odbojko, se kopale in izobraževale tako kulturno, kot tudi zgodovinsko. Poleg tega jih bo v tednu med 17. in 26. junijem mogoče opaziti med golfom, jahanjem, vožnjo z skuterji, vlakcem, obiski sponzorjev. Med pripravami bodo obiskale še kraje :Ptuj, Postojno, Ajdovščino, Lipico, Portorož in Ljubljano." Prav posebne gostje pa bodo na koncertu Tonija Cetinskega.

TALENT SHOW, TOP MODEL IN MISS BIKINI ZA MISS SLOVENIJE 2011

Le nekaj dni pred finalnim izborom v četrtek, 23. junija, bodo potekali prvi izbori za uvrstitev v superfinale. V posebnem ambientu kapnikov in človeških ribic bodo v Postojnski jami izbrali Talent show, Top model in Miss bikini za Miss Slovenije 2011. Vse tri zmagovalke tekmovanj se bodo uvrstile neposredno v superfinale nedeljskega izbora.

Izbor Miss Slovenije bo potekal v živo v studiu Televizije Slovenija. Prireditev si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali v nedeljo, 26. junija ob 20 uri na 1. programu Televizije Slovenija in portalu MMC.