O-STA

Spektakularen pričetek priprav

Začel se je teden napornih, pa vendar tudi zabavnih in nepozabnih priprav na finale izbora za Miss Slovenije 2011.

Vseh 12 finalistk je z letalom podjetja Aviofun priletelo v Slovenj Gradec, sedež edine koroške mestne občine, prometno središče Mislinjske doline in Koroške nasploh. Po rdeči preprogi so se s kovčki sprehodile prav do vhoda v Hotel Aerodrom, kjer so se namestile v sobe. Ves čas jih bo osebje razvajalo s postrežbo , hrano in uslugami hotela, obenem pa bodo obkrožene z lepoto narave in vzleti ter pristanki letal.

Dekleta je sprejela vodja projekta Eva Repič in jim izrekla dobrodošlico ter zaželela uspešne 10-dnevne priprave. Pod budnim očesom ekipe bodo vadile koreografijo in se pripravljale na Miss izbore Top Model, Talent show, Miss bikini za Miss Slovenije 2011 in na finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO.

Finalistke pravijo, da se celotnih priprav zelo veselijo, nestrpno pa pričakujejo nepozaben koncert zapeljivega romantika in odpiralca src, hrvaškega pevca Tonyja Cetinskega. Njegove pesmi, polne globine in nežnosti bodo odprle duše tudi našim finalistkam za Miss Slovenije 2011.

Povabljene so kot častne gostje na nepozabno zabavo in ritme 2 dni pred finalnim izborom, torej 24.6. v Avditorij Portorož.

Čaka jih druženje in tudi latino ritmi na morskem zraku bližajočega se poletja.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič