O-STA

Miss Slovenije 2011: Vožnja s skuterji okoli Postojnske jame

Poslovilni večer v Hotelu Aerodrom v Slovenj Gradcu se je zaključil s svečano večerjo in povabilom še aktualne Miss Slovenije, Sandre Adam. Vsem puncam je dala napotke za finalni izbor in delila z njimi svoje celoletne izkušnje.

V torek zjutraj so se že odpeljale v Ljubljano, v studio MUD - Make up Designory. Tam so umetniki ličenja naredili z njimi hiter tečaj ličenja in jih poučili o večernem ter dnevnem make-upu.

Okrog Postojnske jame so se vozile s prvim električnim skuterjem Tomos E-lite. Uživale so v tihi in ekološki vožnji ter se slikale na skuterjih. V ambientu Predjamskega gradu so pozirale objektivu in občudovale mogočnost starega gradu.

Večerjale so v Hotelu Maestoso v Lipici in pridno vadile koreografijo z njihovo mentorico, kajti v četrtek 23.6. se snema dogodek v Postojnski jami, in sicer Miss izbori: Top Model, Talent show, Miss bikini za Miss Slovenije 2011.

Sreda bo obarvana v skladu z naravo, saj bodo pričele v duhu joge, obiskale sponzor Fructal v Ajdovščini ter se v Lipici zavihtele na konje. Kočija pa jih bo odpeljala na pravljično vožnjo.

Bliža pa se že finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO ob 20.00 uri, ki ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu in tudi preko MMC portala.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič