O-STA

Predlogi za poletno branje

Počitnice so tu in tudi v mestnih središčih že diši po morju, hribih in zanimivih destinacijah za dopust. Spočili si bomo, oddahnili od vsakodnevnih opravkov in spoznavali nove prijatelje. Ampak brez dobre knjige pa tudi ta dopust ne sme miniti. Pripravili smo vam nekaj predlogov za poletno čtivo, vi pa se odločite ali boste brali kriminalke, znanstveno fantastiko, romantične zgodbe ali zgodbe, ki jih piše življenje ali pa kar vse po vrsti.

Tisti, ki prisegate na kriminalke ne smete spregledati knjig iz zbirke Patricije D. Cornwell. Če vas zanimajo življenjske zgodbe, priporočamo branje Waris Dirie - Puščavska roža, Puščavska zarja in Puščavski otroci ali pa Priročnik za rekreativce in profesionalce, Lanca Armstronga. Tudi njegova knjiga Vsaka sekunda šteje, je po mnenju bralcev-kolesarjev , napeto in zanimivo čtivo.

Romantiki prisegajo na dela Kathleen E. Woodiwiss,in na Očarljivca, Suzan Elizabeth Phillips. In če še niste prebrali Štoparskega vodnika po galaksiji, Duglasa Adamsa, je letos skrajni čas, da se ga lotite.

Želimo vam prijetno branje in nadvse čudovite počitnice.