O-STA

unitedprint.com SE dosegel polletni rekord: Internetni tiskalnik začenja z najboljšimi rezultati vseh časov in svojemu osebju nameni posebno nagrado

5. julij 2011 07:01 UTC

DRESDEN, Nemčija - (BUSINESS WIRE) - Internetni tiskalnik unitedprint.com SE, ki s print24 upravlja eno najmočnejših svetovnih znamk na področju internetnega tiskanja, nadaljuje s hitro rastjo knjige naročil, prometa in dobička, ki naraščajo z močnimi dvomestnimi števili.

Po vlaganjih v tiskalniško tehnologijo, ki so lani presegla 10 milijonov evrov, bo unitedprint Group letos konsolidirala svoj Postpress z namenom, da zagotovi še boljšo kakovost v še krajših dostavnih rokih.

Prvih šest mesecev leta 2011 je podjetje največ pozornosti namenilo optimizaciji proizvodnje in izboljševanju storitev za kupce. Posledično so se skrajšali dobavni roki, zmanjšalo pa se je tudi število pritožb, ki je padlo na manj kot en odstotek. Obenem pa 99,99 odstotka vseh naročil doseže stranko do pričakovanega roka ali še hitreje. Razen tega pa so se znižale tudi cene skorajda vseh izdelkov, na področju ekspresnih naročil so se cene znižale tudi do 20 odstotkov. Visoko zadovoljstvo kupcev ni torej nič presenetljivega. Celih 97 odstotkov vseh kupcev bi print24 priporočalo naprej.

Upoštevajoč potrebe podjetja v prihodnje, so v upravni svet imenovali Jana Stradtmanna, kar je zaključilo obsežno prestrukturiranje uprave. Enainštiridesetletni Stradtmann je bil od oktobra 2010 že odgovoren za finance pri unitedprint.com SE. "Naši cilji za drugo polovico 2011 so še posebej visoki. Še naprej bomo zniževali cene in krajšali dostavne roke. Okrepili bomo tudi rast na mednarodnem področju. Sedaj, to poletje, smo v procesu zaganjanja našega portala print24 v Sloveniji, Slovaški in Madžarski. Ob tem pa se držimo svojega cilja, da bi imeli 1.000 zaposlenih in več kot 100 milijonov evrov prometa - in to v bližnji prihodnosti!"

O unitedprint.com SE:

unitedprint.com SE sodi med vodilna svetovna podjetja na področju internetnega tiskanja. Internetno tiskanje strankam med drugim ponuja letake, posterje, razglednice, brošure, vizitke, tiskanje poslovnih glav na papir in še celo vrsto drugih proizvodov; vse to pod logotipom print24, z najvišjo kakovostjo, s hitrimi dostavnimi roki in najnižjimi cenami. Dan in noč za vaše zadovoljstvo skrbi več kot 500 naših sodelavcev, ki uporabljajo najnovejšo tehnologijo na več kot 10.000 m² proizvodnih površin. Naši obrati se nahajajo v 23 državah po vsem svetu - Avstriji, Belgiji, Braziliji, Češki, Danski, Finski, Franciji, Grčiji, Irski, Italiji, Kanadi, Kitajski, Luksemburgu, Nemčiji, Nizozemski, Norveški, Poljski, Portugalski, Švedski, Veliki Britaniji in ZDA.

Dodatne informacije o print24, njegovih proizvodih in storitvah so na voljo na internetu pod www.print24.com.

Za telefonska vprašanja prosimo govorite angleško ali nemško.

Uradna veljavna verzija tega besedila je njegova originalna različica v izvirnem jeziku. Prevodi so podani le kot prilagoditev in morajo biti primerjani z besedilom v izvirnem jeziku, ki je tudi edina verzija besedila, ki nosi pravne učinke.

Kontakti

unitedprint.com SE

Milena Jenke

Poslovno komuniciranje

Marketing

Telefon +49-351-27225407

Faks +49-351-65633500

milena.jenke@unitedprint.com

www.unitedprint.com

Vir: unitedprint.com SE

Powered by Business Wire

Oglejte si besedilo na internetnem naslovu:

http://www.businesswire.com/news/home/20110705005341/en