O-STA

Dnevi podjetništva 2011

Že četrto leto zapored Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana d.o.o. organizirata Dneve podjetništva. Tudi letos se bo v treh dneh (od 14. do 16. novembra 2011) zvrstilo veliko število raznolikih predavanj in delavnic. Udeležba je za obiskovalce brezplačna. Predavanja bodo potekala v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19 - stavba B).

Namen druženja je izmenjati informacije in izkušnje med podjetniki, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu tem, ki so aktualne za podjetnike. Na dogodku pričakujemo več kot 1000 udeležencev.

Prvi dan bomo obravnavali poslovno okolje podjetja, drugi dan našega druženja pa bomo namenili marketingu ter inovativnim tehnologijam v podjetja. Sklop predavanj bo torej namenjen posredovanju ključnih informacij, kako izboljšati poslovanje oziroma lažje vstopiti na trg.

Tretji dan pa je dan za internacionalizacijo oziroma za podjetja v rasti, ki želijo v svoje poslovanje razširiti v tujino, tudi izven meja EU. Aktualne teme za podjetja v rasti so usmerjene v uspešno poslovanje na dinamičnem trgu doma in v svetu ter zaposlovanje tujcev v Sloveniji.

Program dogodka je na voljo na sledeči povezavi, kjer se lahko tudi prijavite na dogodek in si rezervirate svoj sedež na dogodku.


Kot potrditev uspešnega dela je podjetje Data d.o.o. leta 2010 prejelo nagrado EU Enterprise Award za leto 2010, ki jo podeljuje Evropska komisija oziroma DG Enterprise. Nagrada je tudi rezultat nenehnega spodbujanja podjetništva, ki ga Data d.o.o. izkazuje tudi z organizacijo dogodkov, kot so Podjetniški dnevi.

Leta 2011 smo postali Europe Business Award 2011 Country respresentative kot primer najboljše prakse.

Vir: DATA