O-STA

Hranilnica Globus od danes naprej posluje v prostorih prenovljenega Globusa

Kranj, 19.12.2011 - Danes, 19. decembra 2011, je v pritličju prenovljenega Globusa v kranju pričela delovati poslovalnica Gorenjske banke, ki je bančni servis vse doslej opravljala na lokaciji nasproti blagovnice Globus, to je na Koroški cesti 2. Delovni čas poslovalnice ostaja nespremenjen, komitenti pa v novih prostorih lahko pričakujejo prijetnejše počutje in učinkovitejši bančni servis.

Več kot štiri desetletja je že, kar je Gorenjska banka na Koroški cesti 2 ob tedanji blagovnici Globus odprla svojo poslovalnico. Od takrat se je tudi na področju bančništva marsikaj spremenilo in v prostoru, ki je nekoč veljal za sodobnega, so v Gorenjski banki le še stežka zagotavljali primeren bančni servis.

V novih prostorih se bodo komitenti banke počutli prijetneje, zaradi boljših pogojev dela pa bodo lahko učinkoviteljše tudi bančne storitve. Nova poslovalnica, ki je sicer le nekaj korakov stran, je v primerjavi z nekdanjo namreč bistveno prostornejša, sodobnejša in nasploh primernejša za brezhibno urejanje vseh vrst bančnih poslov.

Gorenjska banka je seveda poskrbela, da je selitev izvedena kar se da nemoteče in da s tem ne komitenti ne bodo imeli sitnosti. Številke osebnih računov tako ostajajo nespremenjene, enako velja tudi za PIN-kode plačilnih kartic oziroma za vse druge identifikacijske podrobnosti. Enak ostaja tudi delovni čas poslovalnice Globus.

http://www.gbkr.si/poslovna-mreza/