O-STA

V Gozd Martuljku dobili bančni avtomat

V Gozd Martuljku so te dni dobili prvi bančni avtomat, ki ga je na pobudo krajanov oz. krajevne skupnosti ter ob podpori občine Kranjska Gora postavila Gorenjska banka. Bankomat se nahaja na parkirišču gostilne Jožica, ob glavni cesti proti Kranjski Gori.

Gorenjska banka mrežo bankomatov širi predvsem po gorenjski regiji in jih ima v tem trenutku nameščenih že 59. Omenjeni bankomat je hkrati prvi v tem kraju. "Odzvali smo se na pobudo krajanov in v sodelovanju s krajevno skupnostjo Rute, občino Kranjska Gora ter lastnikom gostilne Jožica postavili bankomat. Ta je zaenkrat tudi edini v Gozd Martuljku, tako da bo odslej domačinom in turistom prihranjena marsikdaj odvečna pot v sosednji kraj,˝ je ob začetku obratovanja bankomata povedal Primož Tavčar, ki v Sektorju poslov z občani Gorenjske banke skrbi za bankomatsko mrežo.

Uporabniki bodo na bankomatu lahko opravljali osnovne bankomatske storitve: dvig gotovine, vpogled v stanje na računu s karticami Maestro in MasterCard ter nakup predplačniških vrednostnih GSM kartic slovenskih mobilnih operaterjev.

Medijsko središče:

http://www.gbkr.si/medijsko-sredisce/novice/v-gozd-martuljku-dobili-bancni-avtomat/