O-STA

Na enem mestu in za dobro ceno: Perfekten začetek - komplet storitev za novonastala podjetja

Perfekten začetek je komplet štirih tipov storitev, ki jih podjetja, ki šele pričenjajo poslovati, potrebujejo za dejanski začetek posla. Združuje bančne in računovodske storitve, Si.mobilovo Popolno pisarno ter poslovne informacije časnika Finance. Na enem mestu in za dobro ceno.

Komplet storitev Perfekten začetek vsem, ki začenjate samostojno poslovno pot, prinaša merljive finančne prihranke, vas razbremeni prenekaterega opravka, pa tudi tveganja, da bi izvedbo določenih storitev, brez katerih pri poslu ne gre, zaupali nekompetentnemu ponudniku.

Perfekten začetek vam namreč hkrati z odprtjem transakcijskega računa pri Gorenjski banki zagotovi pomemben del obvezne poslovne infrastrukture, in sicer:

1. Bančne storitve: brezplačen dostop do ključnih plačilnih instrumentov in izvedbo ključnih plačilnih storitev, ki so vam prvih šest mesecev na voljo brezplačno;

2. Si.mobilova Popolna pisarna: uporabo izbranih storitev Si.mobilove Popolne pisarne, pri čemer ste prve tri mesece razbremenjeni mesečne naročnine na paketih mobilne telefonije PODJETNI ter mesečne naročnine izbrane poslovne rešitve;

3. Računovodske storitve: storitve preverjeno kakovostnega in dostopnega računovodskega servisa, ki so vam prve tri mesece na voljo s 100-odstotnim popustom;

4. Poslovne informacije: tri mesece brezplačnega neomejenega dostopa do portala www.Finance.si, vključno z brezplačnim prejemanjem petkove izdaje časnika Finance na poljubni naslov.

Perfekten začetek je nastal na osnovi izkušenj, s katerimi se podjetniki srečujete na začetku poslovne poti. Opazno pripomore k enostavnejšemu in hitrejšemu začetku posla, saj vas časovno in stroškovno razbremeni.

Perfekten začetek nima skritih pogojev in nima drobnega tiska, ima pa resnično dobro ceno. Več na www.gbkr.si.