O-STA

Na bankomatih Gorenjske banke odslej do gotovine tudi s karticami Visa

NA BANKOMATIH GORENJSKE BANKE ODSLEJ DO GOTOVINE TUDI S KARTICAMI VISA

Kranj, 8. avgusta - Doslej so bankomati Gorenjske banke sprejemali le kartične produkte iz skupine MasterCard, po novem pa dvig gotovine in vpogled v stanje na računu omogočajo tudi imetnikom kartic Visa.

Imetniki kartic MasterCard in Cirrus/Maestro poleg dviga gotovine in vpogleda v stanje na bankomatih lahko opravijo še številne druge manj zahtevne bančne transkacije; lahko na primer naročijo polog gotovine na svoj račun ali s svojega računa plačajo plačilni nalog, lahko sklenejo depozit, kupijo predplačniško kartico GSM ali neposredno plačajo univerzalni plačilni nalog.

S karticami Visa teh storitev sicer ni mogoče opraviti, je pa z njimi po novem mogoče preveriti stanje na računu in dvigniti gotovino. Prav potreba po gotovini pa je tudi najpogostejša situacija, v kateri ljudje uporabimo bankomat.


Bankomati Gorenjske banke so zato nameščeni na najbolj priročnih lokacijah; v trgovskih centrih, na avtobusnih postajališčih, na ulicah, namenjenih pešcem, ob bančnih poslovalnicah ... Delujejo 24 ur na dan, vse dni v tednu.