O-STA

Iprom predstavil najobsežnejše izobraževalne strani o spletnem oglaševanju v slovenskem jeziku

Strani so namenjene predvsem oglaševalcem in vodilnim delavcem na področju oglaševanja ter medijev in delavcem na področju marketinga. Prav tako so nepogrešljiv vir podatkov za vse, ki želijo bolj smotrno in nadzorovano vlagati svoja sredstva v spletno oglaševanje.

Podjetje Iprom, upravljavec prvega slovenskega oglaševalskega omrežja Central Iprom, je predstavilo doslej najobsežnejše slovenske izobraževalne strani o spletnem oglaševanju. Dostopne so na spletnem naslovu www.centraliprom.com/izobrazevanje in predstavljajo največji vir praktičnih informacij o spletnem oglaševanju v slovenskem jeziku.

Na novih izobraževalnih straneh so na kratek in jedrnat način predstavljene možnosti oziroma potenciali interneta kot oglaševalskega medija, osnovni pojmi ter definicije s področja spletnega oglaševanja, praktični primeri, formati spletnih oglasov in modeli spletnega oglaševanja. Poleg tega so obiskovalcem na voljo vse pomembnejše povezave ter arhiv člankov in raziskav, povezanih s spletno oglaševalsko industrijo. »Spletno oglaševanje postaja za večino podjetij pomembno orodje pri oblikovanju tržne strategije,« je dejal Dejan Struna, direktor marketinga v podjetju Iprom. »Spletno oglaševanje tudi v Sloveniji postaja redna komponenta v oglaševalskih načrtih. Prav zaradi tega smo se pri podjetju Iprom odločili za objavo gradiva, ki bo spletnim oglaševalcem v pomoč pri snovanju še popolnejših spletnih strategij, ostalim, ki še ne oglašujejo, pa bo gradivo panogo zagotovo približalo,« je dodal Struna.

Strani so namenjene tako oglaševalcem in vodilnim delavcem na področju oglaševanja ter medijev kot tudi delavcem na področju marketinga. Prav tako so nepogrešljiv vir podatkov za vse, ki želijo bolj smotrno in nadzorovano vlagati svoja sredstva v spletno oglaševanje.

Podjetje Iprom upravlja prvo slovensko spletno oglaševalsko mrežo Central Iprom, zasnovano po sodobnih principih in svetovnih standardih spletne oglaševalske industrije. Jedro omrežja, ki združuje več kot 200 kakovostnih slovenskih spletnih strani, je Central Iprom Server, plod slovenskega znanja, ki predstavlja vrhunsko tehnološko in marketinško rešitev na področju organizacije oglaševalskih akcij na internetu. S sodobnim načinom spletnega oglaševanja, plačanega po učinku, Iprom partnerjem zagotavlja napredne rešitve, usmerjene k merljivim rezultatom.
Spletni oglaševalci v omrežju Central Iprom: Debitel, Gambit Trade, Bofex - BigBang, Dom Müller, Quantum, Tobačna Ljubljana, Renault, Neckermann, Brest, hrvaško podjetje Emporion, Krka, Emona Obala Koper, Merkur, Citroen, Carantania Film in drugi.