O-STA

AVTO TRIGLAV POSODABLJA TRGOVSKO SERVISNO MREŽO

Autocommercev Avto Triglav, d.o.o., ekskluzivni uvoznik vozil Fiat, Lancia in Alfa Romeo izpopolnjuje svojo servisno trgovsko mrežo. Nedavno se je naš pooblaščeni trgovec vozil Fiat, Lancia in Alfa Romeo Avto Mlakar preselil v nove prostore na Dolenjsko cesto 242b, v Ljubljani. Glavna pridobitev pa je status pooblaščenega trgovca in serviserja vozil Alfa Romeo.

V sodobnem prodajno servisnem centru naš pooblaščeni trgovec Avto Mlakar zagotavlja vse prodajne in poprodajne storitve za vozila Fiat, Lancia in Alfa Romeo. Poslovni kompleks na Dolenjski cesti 242b, zavzema več kot 800 m² pokritih površin, od tega jih je 350 m² namenjenih prodajnemu salonu, prav tako 350m² servisni delavnici ter okoli 100m² pisarniškim prostorom. Glavna pridobitev trgovca Avto Mlakar je status pooblaščenega trgovca in serviserja vozil Alfa Romeo.

Poleg lastne kleparske delavnice, pa v servisni delavnici s 5 dvigali – kjer lahko opravljajo tudi popravila bivalnikov – z vso vulkanizersko opremo, avtooptiko, valji za preizkus zavor, zadnjo generacijo računalniškega testerja Examiner zagotavljajo kakovosten in hiter servis.

Avto Mlakar bo s celotno prodajno in poprodajno ponudbo, ki jo Avto Triglav s svojo trgovsko servisno mrežo zagotavlja po vsej Sloveniji ( prodaja novih in rabljenih vozil znamk Fiat, Alfa Romeo in Lancia, splošna dvoletna garancija 2+, financiranje, odkup po sistemu staro za novo, vseevropska pomoč na cesti FLAR SOS, diagnostika in vzdrževanje ter popravila, sklepanje zavarovanj, zagotavljanje nadomestnih delov itd.) pokrival ljubljansko regijo ter predel okoli Grosuplja. Glede na tržni potencial omenjenega področja ter tržni delež blagovnih znamk Fiat, Lancia in Alfa Romeo, znaša načrtovana letna prodaja 390 novih vozil.