O-STA

Klici iz tujine za pol cene - poleti boste veliko govorili

Poletna SI.MOBILova akcija od 15. junija do 31. avgusta – Kar za polovico cenejši pogovori iz omrežij VIPnet (Hrvaška), A1(Avstrija) in TIM (Italija) – Popust za klice v vsa slovenska omrežja

SI.MOBIL, slovenski operater mobilne telefonije v sistemih GSM 900 in GSM 1800, bo v poletnem počitniškem času svojim naročnikom in uporabnikom storitve HALO Odisej omogočil za polovico cenejše klice iz nekaterih omrežij tujih operaterjev v Slovenijo.

V času od 15. junija do 31. avgusta bodo izjemno ugodne cene pogovorov deležni vsi SI.MOBILovi uporabniki, ki bodo gostovali v omrežjih operaterjev, ki so skupaj s SI.MOBILom vključeni v mednarodno skupino MOBILKOM – VIPnet (Hrvaška), A1 (Avstrija) in TIM(Italija). Polovična cena velja za klice iz naštetih omrežij v katerokoli omrežje v Sloveniji, tako mobilno kot fiksno, in ne samo v SI.MOBILovo. S posebno poletno ponudbo želi SI.MOBIL ugoditi svojim uporabnikom, ki bodo počitnice preživljali v sosednjih državah, saj bodo lahko domov telefonirali brez večjih skrbi za stroške pogovorov.

SI.MOBIL je letos pred novimi poslovnimi in tehnološkimi izzivi. Večinski lastnik družbe, Mobilkom, namerava do leta 2002 v razširitev in izboljšanje zmogljivosti omrežja ter v razvoj storitev vložili več kot 10,7 milijarde tolarjev. Pokritost prebivalstva, ki bo letos pri SI.MOBILu dosegla 96 odstotkov, bo operater na podeželju še izboljšal, prav tako pa tudi prepustnost na najbolj obremenjenih točkah. Število SI.MOBILovih uporabnikov se nenehno povečuje; do konca letošnjega leta jih bo preko 250.000, povečal pa se bo tudi njegov tržni delež.