O-STA

Boljša alternativa bančništvu - ClubSwan.com

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- ClubSwan.com, vodilno podjetje za finančne rešitve z možnostjo članstva, nadaljuje s širitvijo svoje ponudbe inovativnih alternativnih bančnih storitev na ključne globalne trge. Medtem ko se tradicionalne bančne institucije trudijo v svojo ponudbo vključiti inovativne rešitve za svoje individualne stranke in podjetja in je hkrati pri digitalnih sredstvih/kriptovalutah zaznati globalno rast, si ClubSwan.com ves čas prizadeva izpolnjevati potrebe svojih strank in izboljšati učinkovitost ponudbe ter svojim strankam ponuditi to, česar tradicionalno bančništvo ne zmore.

V tradicionalnih bankah je postalo nekaj običajnega, da stranke zapirajo račune, da se transkacije zavračajo in da prihaja do zamud pri prejemu sredstev (ali pa sredstev sploh ni). Vse do sedaj niso obstajale zaupanja vredne rešitve, ki bi omogočale varnost tako za kripto-sredstva kot za tradicionalne valute. Zdaj pa so na voljo globalne rešitve, preizkušene v praksi in oblikovane za vse tiste, ki si želijo naprednih, intuitivnih in inovativnih rešitev tako za globalne valute kot za kripto-sredstva in hkrati predstavljajo boljšo alternativo tradicionalnemu bančništvu.

ClubSwan.com je inovativna alternativna globalna bančna rešitev, ki združuje oba svetova tradicionalnih in kriptovalut. Z obsegom menjave kripto v fiat v višini 1 milijarde dolarjev (1.000.000.000,00 USD), podjetje ClubSwan omogoča instrumente menjave, ki so enako učinkoviti tako za kriptovalute kot za fiat-valute. Globalno članstvo uporabnikom omogoča tekoče transakcije, pri čemer jim ni treba kupovati nobenih žetonov. Podjetje ClubSwan pomeni most med denarnimi (fiat) sredstvi in kripto valutami, kar je nekdaj uporabnikom kriptovalut predstavljalo težavo. Članstvo ClubSwan omogoča možnost plačevanja edinstvenih storitev sodobnega življenjskega sloga, kot so spremljevalne potovalne storitve, stabilne alternativne bančne storitve, možnost konverzije fiat valut v kriptovalute in široko ponudbo drugih ugodnosti na eni sami platformi, ki s tem pretresa finančno in bančno panogo na svetovni ravni.

  • Člani dobijo debetno kartico, ki omogoča poslovanje po vsem svetu in uporabo na bankomatih, v trgovinah in pri spletnih nakupih. V nekaj dneh po včlanitvi boste kartico prejeli po DHL.

  • Kartica omogoča takojšnja (ali skoraj takojšnja) nakazila, upravljanje ali prenose več valut.

  • Izkoristite možnost potovanja v času 24 ur na dan in izkoristite popuste za številne potovalne storitve.

  • Začnite s transakcijami tako rekoč takoj po aktivaciji članstva.

ClubSwan.com je vnesel tudi spremembe glede sprejema strank in digitalizaciji e postopka skrbnega preverjanja strank (KYC). Program članstva ClubSwan je osredotočen na skladnost in trdno uporabniško izkušnjo, tako da omogoča, da se nova stranka pridruži v 5 minutah in takoj pridobi dostop do 3 večvalutnih računov-denarnic (GBP, EUR, USD) in možnost do 7 kripto-denarnic (BTCH, BCH, ETH, LTC in drugih). Stranke lahko sredstva prenašajo prek elektronskega prenosa sredstev ali iz kripto-denarnic.

Program članstva ClubSwan zdaj ponuja 40 % provizijo za priporočilo. Čas je, da izkusite to resnično boljšo alternativo tradicionalnemu bančništvu in si obogatite svoje življenje.

Za vprašanja ali vpis: https://clubswan.com/?rc=JVGOEJ23

Za seznanitev z omejitvami si oglejte Splošne pogoje. Hitrost delovanja interneta določa vaš ponudnik internetnih storitev.

O podjetju ClubSwan:

ClubSwan je organizacija, ki povezuje članstvo za boljši življenjski slog ter platformo finančnih storitev po pravilih, veljavnih v Združenem kraljestvu. Podjetje ClubSwan je povezano z Nvayo Limited, institucijo za finančne storitve pod nadzorom Organa za finančno poslovanje FCA, ki ima dovoljenje za večvalutno poslovanje, plačila in izdajo plačilnih kartic. Nvayo ne ponuja kripto-storitev. Storitve v kriptovalutah trenutno še ne potekajo pod nadzorom Organa za finančno poslovanje (FCA) ali katerega koli drugega regulativnega organa v Združenem kraljestvu. Razumete, da se lahko cena ali vrednost kriptovalut kadarkoli hitro poveča ali zmanjša. Obstaja veliko tveganje izgube pri nakupu, prodaji, posedovanju ali vlaganju v kriptovalute in pri tem lahko izgubite svoj denar. Kripto-sredstva, ki jih pridobite s transkcijami v kriptovalutah, niso varovana (v okviru predpisov Združenega kraljestva o elektronskem denarju iz leta 2011 oziroma zanje ne velja kritje v okviru odškodninske sheme za finančne storitve. Ne dajemo nikakršnih izjav v zvezi z priporočanjem transakcij v kripotvalutah. Ne jamčimo za pravočasnost, natančnost ali popolnost podatkov ali informacij v zvezi z vašim imetništvom in izpostavljenostjo kriptovalut. Podjetje ClubSwan ponuja dodatne storitve in podporo v okviru podpore svojim strankam in tehnološke platforme za transakcije digitalnih sredstev/valut in menjave.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.



Kontakt

Glenniss Richards

press@clubswan.com



Vir: ClubSwan

Multimediji

Video

Boljša alternativa bančništvu - ClubSwan.com